Opiskelemaan pääseminen ekalla hakukerralla on melkein kuin lottovoitto

2.07.2015 - 15:32 / Ruakku.


1stt 2ndd

Vaikka olenkin aika maalais- ja korpirakas ihminen, niin veikkaan että kehä kolmosen alueella vapaa-aika tulee olemaan värikkäämpää kuin täällä, missä itseään kiinnostavaa aktiivitoimintaa ei tunnu löytyvän millään.

Jos jollakin on vinkkejä asunnon hakemisen suhteen, tai peräti tietäisi mahdollisesta kaksiosta (jonka vuokra ei olisi yli 750 e/kk, alueella ei niinkään väliä) niin yhteyttä saa ottaa. ;~; Oon täyttäny meille nyt jotain neljä yleistä hakemusta (vuokraovi, vvo, stadin asunnot, HYY…), mut ei taida HOAS:kaan olla mikään varma vaihtoehto. Joten apuja ja vinkkejä kaivataan!

Kategoria: Yleinen.
Tagit: , , ,



6 vastausta - “Opiskelemaan pääseminen ekalla hakukerralla on melkein kuin lottovoitto”

  1. Miska Kirjoittaa:

    Onneksi olkoon ja tervetuloa pääkaupunkiseudulle 😀 Ite asun HOASin kämpässä ja niiltä saa yllättävän hyvin asuntoja, erityisesti jos on joltain ulkopaikkakunnalta tuleva ensimmäisen vuoden opiskelija. Muista asunnontarjoajista en tiedä mitään, mutta HOASia kannattaa yrittää.

  2. Skjere Kirjoittaa:

    @Miska: Kiitos!! Kulttuurishokki pelottaa hieman, kun kotikorpi jää taakse, mutta eiköhän tässä mukauduta. 😀 Ihan positiivisin mielin ollaan kuiteskin muuttamassa. HOAS:iin laitettiin hakemusta heti ensimmäisenä ja olen kuullutkin, että ulkopaikkakuntalaiset saisivat sieltä helpommin kämppiä. Nyt on vaan alkanut stressi hieman painaa päälle, kun eihän tuohon elokuuhun ole enää kamalan pitkä aika… Pari kämppää on tullut vastaan muilta markkinoilta, mutta vapautuvat vasta syyskuussa. D: Mut eiköhän se katto pään päälle jostakin löydy.

  3. Stalkkeri Kirjoittaa:

    Hienoa, että pääsit opiskelemaan! Ite vielä odottelen kirjettä.

  4. Skjere Kirjoittaa:

    @Stalkkeri: Voi kiitos. ;u; Ja toivottavasti sinullekin arpa nyt osuisi.

  5. Nirpi Kirjoittaa:

    Onnea opiskelupaikoista sekä prosessin etenemisestä – ja tsemppiä asunnonhakuun! Helsingin asuntotilanne on kyllä kuumottava, mutta etteköhän onnistu kämpänhaussa, kun pahin hakemusruuhka ja kesävuokraussesonki hiljenevät. Sain itse ulkopaikkakuntalaisena noin kolmen viikon odottelun jälkeen asuntotarjouksen Hoasilta, joten legenda pitää paikkansa: sieltä SAA asuntoja!

    Diggailen tämän(kin) merkinnän visuaalista ilmettä täböllä 😀

  6. Skjere Kirjoittaa:

    @Nirpi: Hurjasti kiitoksia onnitteluista. Asunto tuli kuin tulikin Hoasilta, peräti mieluisa sellainen! Riippuu varmasti aika paljon tosiaan siitä, että hakeeko ulkopaikkakuntalaisena ja toki, että millaista asuntoa. Mutta meillä kävi nyt tällainen nakki ja se on hyvä. Ja iips kiitos vielä, olen vähän epävarma aina merkintöjeni ulkonäköjen suhteen joten arvostan kommenttiasi. <3

Trackback URI | Kommenttien RSS

Jätä vastaus




Linkit:


Archives


Muita blogeja:


”Listattu