“Tämä asia ei kosketa minua millään lailla mutta olen sitä vastaan koska kirkko, isänmaamme veteraanit, raamattu ja perinteiset arvot.”

3.01.2015 - 17:39 / Ruakku.


milloinoppisss

kommenttivaroitus

(varoituskuvaa saa käyttää vapaasti jos tuntuu että sille olisi tarvetta)

Kategoria: Yleinen.



5 vastausta - ““Tämä asia ei kosketa minua millään lailla mutta olen sitä vastaan koska kirkko, isänmaamme veteraanit, raamattu ja perinteiset arvot.””

  1. Huuhkis Kirjoittaa:

    Youtuben ja Iltiksen kommentit on muuten päivittäisiä syitä siihen miks usko ihmiskuntaan menee, monien muiden asioiden ohella : /

  2. skjere Kirjoittaa:

    @Huuhkis: Aina kovasti yritän muistuttaa itselleni, että siitä ei mitään hyvää seuraa, jos niitä kommentteja menee lukemaan. Silti aina menen. Ja aina yhtä paljon tekisi mieli iskeä nyrkkiä seinään.

  3. Stalkkeri Kirjoittaa:

    Tosta listasta puuttuu “LAPSEN OIKEUDET!!!!!1!1!!”. Ainakin viimeks, kun luin Ilta-Sanomien kommentteja, niin ne oli enemmistönä. “Koska Raamattu” oli sit toisiks yleisin perustelu.

  4. skjere Kirjoittaa:

    @Stalkkeri: JOO mä tajusin sen hetki postaamisen jälkeen koska oh god sitä tekosyiden etsimisen määrää kun aiheesta keskusteltiin eduskunnassa.

  5. Gök Kirjoittaa:

    Mie oon suht lungi ihminen mut kyl saamari iltiksen ja muitten mestojen kommenttiosioita lukiessa palaa käämi niin pahemman kerran, voi jjumalauta. Oikeesti, ihmiset? Oikeesti?! Pliis. En oo enne ees lukenu niit ko oon ollu tietone mitä paskaa sielt kuiteki löytyy, mut nyt jotennii parin kuukauden sisäl oon jostai syystä uskaltanu kurkkaamaa sinne..?! Virhe. Ää!

    (ja aah, tämä vihastustasi/myötähäpeää kuvastava omakuvas tässä on kyl piru hiano :D)

Trackback URI | Kommenttien RSS

Jätä vastaus




Linkit:


Archives


Muita blogeja:


”Listattu