Ulkonäköpaineita

25.07.2014 - 20:10 / Ruakku.


nööt1

nööt2

nööt3

nööt4

Tämänkin postauksen tein lähinnä siksi, kun tuntuu että piirrän aina itseni ihan erinäköiseksi kuin irl.

Kategoria: Yleinen.



2 vastausta - “Ulkonäköpaineita”

  1. Rasmus Kirjoittaa:

    Tää on musta huippukaunis, uusi banneri on myös mitä mainioin, hurr.

    Ulkonäkö tulee useempaan otteeseen aina kysymysmerkiks ja oman arvelun kohteeks. Loppupeleis sitä aina kohottaa just hartioitaan. Pitääkö sitä niin välittää tai todella muuttaa niitä kaikkia seikkoja, jotka listaa harmituslistalleen peiliin katsoessa. Sit kuluu viikko, pari päivää tai tuntia ja alkaa kelaan samoja juttuja uudestaan, mut emmä tiiä. Joku tuo pullon kokista ja kaikki on taas jees.

    Saa murehtii, kelaa mitä haluu, olla piilos kaikilta sängyn alla, ostaa jotain muodonmuutos-mömmöjä kosketiikkahyllyltä, syödä erilailla, tarttua hiuksiin ja leikkaa ne pois tai olla leikkaamatta, jos joskus myös kohottaa hartioitaan ja heittää peilit järven pohjaan.

  2. Skjere Kirjoittaa:

    Kiitos kohteliaisuuksista. c: Alkaa pikkuhiljaa löytyä mieluinen piirtotyyli tänne blogiin.

    Ja sanojasi ei voi kuin kompata. Jos lopulta joka kerta peiliin katsoessaan on tyytymätön ulkonäköönsä, voi yrittää ottaa sellaisen suhtautumisen asiaan, että no sittenpähän näyttää siltä.

    Itse aina paasaan muille siitä, miten ulkonäöllä ei ole vitunkaan väliä. Eniten ihmisestä hehkuu läpi se, että pitääkö itsestään huolta + onko sinut itsensä kanssa. Se tekee mun mielestä ihmisestä kauniin. Tää päivitys oli sit sitä, että yritän pikkuhiljaa ajatella samalla tavalla itsenikin suhteen. 🙂

Trackback URI | Kommenttien RSS

Jätä vastaus




Linkit:


Archives


Muita blogeja:


”Listattu